Ferring would like to use cookies to better understand your use of this website and improve your experience while navigating it. Please accept our use of cookies in accordance with our privacy policy

Accept / Decline

Press releases

Ferring A/S offentliggør lukning af produktionsstedet i Vanløse ved udgangen af 2008

København, d. 5. april 2005 - Ferring A/S meddelte i dag, at produktionen på virksomheden i Vanløse skal afvikles for helt at ophøre ved udgangen af 2008.

Den gradvise nedtrapning begynder allerede næste år og vil føre til tabet af de 213 arbejdspladser, der i dag er lokaliseret på Vanløse-fabrikken. Alle medarbejdere, der påvirkes, får tilbudt en fordelagtig fratrædelsesgodtgørelse, hjælp til genplacering, træning samt personlig rådgivning.

"Det er en trist dag for virksomheden - og ikke mindst for medarbejderne at erfare, at deres gode, mangeårige arbejdsplads må lukke", siger bestyrelsesformand Ole Kjerulf-Jensen.

"Selv om produktionen i Vanløse lever op til alle miljømæssige og tekniske forskrifter, vil det i det lange løb blive vanskeligt med de stadig stigende krav, der stilles til moderne produktion af lægemidler, at opretholde produktionen i Vanløse. Virksomhedens nuværende placering giver desværre ikke tilstrækkelige muligheder for den nødvendige modernisering og ekspansion."

Størstedelen af hvad der for tiden produceres på den snart 40-årige virksomhed i Vanløse vil blive flyttet til Ferrings øvrige produktionssteder i bl.a. Tjekkiet og Schweiz. Den resterende del af produktionen vil blive flyttet til kontraktproducenter andre steder i Europa.

For yderligere informationer kontakt Ferring Pharmaceuticals A/S:
Ole Kjerulf-Jensen på telefon 28 78 7023 eller
Lars Peter Brunse på 28 78 7783

 

See more Press releases

Headquarters

FERRING INTERNATIONAL CENTER S.A.
CH. DE LA VERGOGNAUSAZ 50
1162 SAINT-PREX
SWITZERLAND

TEL:  +41 58 301 00 00
FAX: +41 58 301 00 10

CONTACT

Global Locator